diumenge, 9 de novembre del 2014

CONTES DE POR

EL GAT CHUCKY



 Fa molt de temps, quan els fantasmes cantaven,  hi havia un home que es deia Rocky . Estava passejant pel  carrer que estava al costat del cementeri i a l’altra banda va  veure un peluix vell, el va agafar i se’l va portar a casa seva. Quan va arribar va veure que va desaparèixer. El seu gat va trobar  i el va enterrar al jardí.

Es va fer de nit i el peluix va sortir del terra, va entrar a casa del Rocky, va anar lentament a la cuina i va agafar un ganivet. El va esmolar. Va anar caminant ràpidament 
a l’habitació on estava l’home, va pujar al llit. L’home el va mirar encuriosit, el peluix va  reaccionar i li va clavar el ganivet al coll.                                                      
-          Chucky ha tornat !!!!! -va dir el peluix.
El ganivet va quedar ple de sang .

Chucky va anar  pel gat  i el va matar. Misteriosament en Chucky  va mutar i es va convertir en un gat amb un ganivet a la cua. Va anar a la botiga  d’animals i es
va amagar el ganivet. Es va ficar en una gàbia i la va tancar. Va esperar fins que l’adoptessin.

A l’acabar la setmana el va adoptar una noia famosa que anava cantant alegrement . Van passar unes quantes setmanes i va arribar el dia de Halloween. Chucky va matar a la noia ràpidament i va fugir. Va anar a moltes cases diferents de la ciutat  amb moltes decoracions . Va matar a tota la gent que veia al carrer i a les cases . Va agafar els caramels dels nens i nenes. Va anar al cementeri , es va menjar tots el caramels  dolentament, es va enterrar en una tomba i va dir tristament.
-Tornaré !!!!Ja ja ja .




                        Autors: Andrea Ferreres i Joan Méndez






EL TURISTA


Hi havia una vegada en un  poble molt molt llunyà a on vivien molt tranquils, fins que un dia va vindre un turista. El turista va
preguntar a una família:
-Em podeu deixar dormir una nit a  casa vostra?
I el pare de la família li va dir:
-Et deixarem dormir una nit.

Al dia següent el carter va trucar a la porta i es va obrir, nomes es veia sang  i el cossos morts. El carter va veure al turista i li va preguntar:
-Qui ets tu i que fas a qui?
        -La pregunta es que fas tu aquí. - Li va respondre el turista.
I el carter, de cop i volta,  va morir.
Al dia següent que era cap d’any i que coincidia en lluna plena vermella, el turista va anar a la festa de cap d’any del poble.
A cada  campanada s’escoltava un crit de terror. A l’última campanada el turista va desaparèixer.   

                               Autors: Roger López i Xiomara Castrillo






4 comentaris:

  1. no hableis sobre miiiiiii

    ResponElimina
  2. Mi cuento es 'muy bonito i el titulo queda bien no pongas no ableis sobre mi me estas gastando una broma

    ResponElimina