Cupcakes de nata
Ingredients:
3 ous
200 gr.
de farina fluixa de rebosteria
125 gr.
de sucre blanc
50 ml. de
llet sencera
100 ml.
d'oli d'oliva extra verge abril selecció
½ sobre
de llevat químic (8 grams)
Motlles
de silicona per a magdalenes (opcional)
Motlles
de paper arrissat per a magdalenes.
Preparació:
En un bol
gran batem els ous amb unes varetes, amb moviments ràpids i envoltants,
procurant que ens quedi el batut esponjós i airejat .
Afegim
ara poc a poc el sucre mentre seguim batent i barrejant de la mateixa manera.Toca el torn de l'oli, ho aboquem a poc a poc i ho anem barrejant amb la resta
d'ingredients .
Seguim el
mateix procés amb la llet, després la farina , i finalment el llevat químic .
Fiquem la barreja a la nevera i mentre es refreda col.loquem, els motlles de silicona sobre la
safata , i introduïm el paper arrissat dins d'ells .
Abans
d'abocar la barreja en els motlles, li donem una petita batuda ja que amb el
fred s'haurà espesseït una mica. Omplim fins ¾ parts i posem al forn 15 minuts a
200 º C. Amb la calor del preescalfat i a aquesta temperatura les magdalenes han de
pujar sense problema .
El seu
estat idoni és quan comprovem que estan amb el copeta perfecta i dauradetes.
Aquest punt és important ja que sabeu que d'un forn a un altre poden variar la
calor i el temps.Passat el temps, retirem del forn i deixem reposar dins
dels motlles de silicona, perquè assenti bé
la massa.
Ingredients de decoració:
Ara hem
de fer servir 3 paquets de nata per muntar, coco ratllat (o el ratlles tu ) i
xocolata blanca i finalment un paquet de fondant i colorants alimentaris.
Preparació:
Hem muntar la nata amb batedora elèctrica perquè la nata es quedi espessa, la
posem en una màniga pastissera i si tu
vols posar unes boquetes amb forma ( no important ). Hem de posar –ho a la
nostra magdalena que vam fer anteriorment i posar-la en forma d’espiral.
Agafem el
coco ratllat i l’afegim sobre la nata i agafem un tros de tableta de xocolata
blanca i la posem sobre la nata.
Aicha i Gabriela
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada